Kuinka asettaa Instagram taukomuistutus?

Oletko yksi monista ihmisistä planeetalla, jotka rakastavat kommunikoida rakkaittensa ja ystäviensä kanssa sosiaalisen median alustojen kautta? Jos vastauksesi on kyllä, yksi parhaista ladattavista sovelluksista on Instagram. Se on eräänlainen ohjelmisto, jonka avulla voit ladata valokuvia, jakaa videoita, laittaa mediatarinoita, soittaa videopuheluita jne. ilman vaikeuksia.

Se on varustettu huipputeknologialla, joten voit olla rauhassa tietäen, että saat tärkeimmät palvelut ja suojauksen. Tästä syystä sinun tulee muistaa saada mahdollisimman pian lisätietoja tämän sovelluksen ja sen toiminnoista Instagram tuki tiimi avulla.

Yksi tämän alustan parhaista puolista on, että siinä on vaihdettava käyttöliittymä, joten voit mukauttaa työkaluja tarpeidesi mukaan. Kaikkien näiden elementtien avulla voit saavuttaa sopivimmat tulokset ja vähentää ongelmien mahdollisuuksia huomattavasti.

Onko tämä ensimmäinen kerta, kun olet yrittänyt selvittää, kuinka ladata ja määrittää luotettava sosiaalisen verkostoitumisen alusta, kuten Instagram, tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mistä aloittaa tai mitä tehdä.

Onko se kuitenkin tarpeeksi hyvä syy luovuttaa? Ei. Tämä johtuu siitä, että Instagram tekninen tuki tiimi voi helpottaa huolenaiheitasi nopeasti ja tehokkaasti. Sinun tarvitsee vain soittaa, lähettää tekstiviesti, lähettää sähköpostia tai keskustella live chatissa heidän kanssaan aina kun sinulla on aikaa.

Sen lisäksi voit määrittää Instagram Break Reminderin muutaman vaiheen. He ovat:

  • Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Instagram sovellus älypuhelimellasi tai kannettavalla tietokoneellasi
  • Kun pääikkuna avautuu, napauta profiilikuvaketta näytön oikeassa alakulmassa
  • Edessäsi tulee uusi sivu, napauta kolmirivistä välilehteä oikeassa yläkulmassa ja valitse sitten Asetukset
  • Sinulle tarjotaan luettelo vaihtoehdoista, napauta Aika välilehteä
  • Valitse Aseta muistutus tauon ottamiseen ja valitse sitten aika vastaavasti

Soita Instagram Asiakaspalvelu numeroon, jos et suorita mitään yllä olevista vaiheista.

Alkuperäinen lähde

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

Kuinka sammuttaa Instagram Story vastaukset?

Comments

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started